7 вересня в Києві відбулася щорічний захід «Кондитерський бізнес», який за багато років став традиційним місцем зустрічі виробників кондитерської продукції, спеціалістів ритейлу, постачальників технологій та пакування. Цільова аудиторія: керівники кондитерських компаній, директори з розвитку, начальники відділів закупівель, директори з маркетингу, директори з якості, фахівці ритейлу, технічні директори та начальники виробництв, головні технологи, постачальники технологій, обладнання та пакування Зокрема, спікери розкрили такі теми:
Тренди ринку кондитерських виробів: цукерки, борошняна кондитерка, шоколад;
Цукрові новини та прогнози;
Світові тренди в кондитерських виробах та можливості постачальників інгредієнтів;
Багатофункціональні емульгатори нового покоління в кондитерських і хлібопекарських виробах;
Покращення смаку й ароматики какао в глазурі;
Модернізація й особливості виробництва соняшникового насіння в Україні;
Горіхи для кондитерської галузі;
Тренди у дизайні пакування або ж як не пересолити;
Специфіка склеювання пакетів для хліба та кондитерських виробів;
Досвід рекрутингу технологів харчової промисловості на постійну роботу та проекти;
Досвід підготовки компаній до виходу на зовнішні ринки;
Здорове харчування та якість життя.
У неділю, 1 грудня, у Патріаршому Домі м.Львів відкрила свої двері ...
12 листопада з робочим візитом кондитерську компанію «Лукас» у Кременчуці ...