Внимание! Для корректной работы сайта необходимо включить Java Script
Гаряча лінія:0 800 50 50 91
#

Стандарти якості

 

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ СИРОВИНИ ТА ПРОДУКЦІЇ є важливим аспектом діяльності ПІДПРИЄМСТВА

Компанія «Лукас» докладає всіх зусиль щодо забезпечення ринку кондитерських виробів якісною та безпечною для здоров'я продукцією на основі натуральних інгредієнтів.

Весь виробничий процес на підприємстві знаходиться під контролем відділу головного технолога. В Компанії впроваджена та успішно функціонує служба контролю якості. Акредитована виробнича лабораторія з фізико-хімічними та бактеріологічними відділами відстежує кожен етап виробництва від отримання сировини до випуску готової продукції, контролює об'єкти довкілля на підприємстві та питання дезінфекційного режиму.

Система управління якістю компанії «Лукас» працює суто за принципами Total Quality Management і сертифікована відповідно до вимог міжнародних стандартів системи управління якістю та безпекою харчових продуктів - ДСТУ ISO 22000.
Додаткова внутрішня система управління якістю допускає застосування тільки сертифікованих компонентів.


Кондитерська компанія «Лукас» у травні місяці 2018 року пройшла міжнародний сертифікаційний аудит за системою безпеки управління харчових продуктів відповідно до вимог FSSC 22000. Аудитори відзначили, що в Компанії дуже ефективна система менеджменту якості, висока клієнтоорієнтованість, а також постійна модернізація виробництва та пошук нових інноваційних можливостей для розвитку бізнесу.


Виробничо-торгова компанія «Лукас» гарантує споживачам повну безпеку та високу якість продукції.