ПРО КОМПАНІЮ «ЛУКАС»

Що додасть особливої родзинки сімейній чи романтичній вечері? Без чого не обходиться жоден святковий стіл? Що є обов’язковим атрибутом будь-якого корпоративу? Звісно солодощі. І бажано такі, які смакуватимуть, мов домашня випічка, а виглядатимуть, як витвір професійного кондитера. Саме такі солодощі та кондитерські вироби понад 20 років створює для вас приватне підприємство «Виробничо – торгова компанія «Лукас». Бренд зародився на Полтавщині, а нині вже відомий у 52 країнах світу.

Наша солодка творчість розпочалась із невеликого цеху, який випікав лише 10 кг пісочного печива за зміну. А зараз ми вже виросли до виробничих площ 17 га (це понад 20 футбольних полів!), а за добу випускаємо більше ніж 100 т солодощів 100 найменувань. Це ваші улюблене печиво з листкового тіста, круасани, цукерки та бісквітно-кремова продукція.

Головний секрет неймовірного смаку кременчуцьких солодощів не лише в добірних інгредієнтах, а й в професійному  колективі. Щоденно понад 1000 працівників випікають, перевіряють, пакують, розвозять по країні та закордоння, продають найароматнішу випічку та найсолодші цукерки. В кожне печиво чи цукерку вкладено частинку душі. Саме тому солодощі смакують так, як випічка бабусі чи мами.

Нашими кондитерськими витворами смакують тисячі сімей від України до країн Балтики, Японії, США. Щороку ми поповнюємо асортимент новими найменуваннями. Дбаючи про інтереси кожного споживача, приватне підприємство «Виробничо – торгова компанія «Лукас» має в асортименті пісні солодощі, які можна споживати у піст та вегетаріанцям, і халяльні кондитерські вироби  з відповідним маркуванням. Аби солоденьке до чаю чи кави,  романтичної вечері чи сімейних посиденьок було завжди свіжим, запашним, хрустким, ароматним, наш власний логістичний парк привезе порцію кондитерського щастя у ваше місто щойно з цеху. Все для того, щоб маленькі та великі ласунчики отримали максимальне задоволення від кондитерської казки під назвою «Лукас». Бо наша продукція не залишить байдужими ласунів та гурманів.

З інформацією, що до річної фінансової звітності разом з аудиторським висновком (в розумінні Закону України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” № 996-XIV від 16 липня 1999 року), можливо ознайомитися за посиланням: 201820192020 та 2021
КОМПАНІЯ

ІСТОРІЯ КОМПАНІЇ «ЛУКАС»

Виробничо-торгова компанія «Лукас» була заснована як сімейний бізнес в м.Кременчук (Україна) в 1995 році. На момент створення основний вид діяльності – продаж кондитерських виробів.

Відкривши в 1999 році власне виробництво, Компанія пройшла шлях від невеликого цеху з випуску пісочного печива, продуктивністю 100 кг за зміну, до великого виробничого підприємства, виробничою потужністю 2,5 тисячі тонн продукції на місяць.

Особливою віхою в історії Компанії стало відкриття другого виробничого майданчика та впровадження на ньому нового напрямку діяльності – виробництва виробів з листкового тіста.

Сьогодні компанія «Лукас» – сучасне підприємство, що динамічно розвивається, провідний виробник листкових виробів, яке входить в число кращих кондитерських підприємств України. Асортимент продукції нараховує понад 100 найменувань, серед них – вироби з листкового, пісочного тіста, цукерки та торти.

16 листопада в м.Кременчук Полтавської області зареєстровано мале приватне підприємство «Лукас».

Відкрито перший в місті кондитерський магазин «Лукас».

Переломний момент. Зміна напрямків діяльності підприємства з торгової на виробничо-торгову. Відкрито перший кондитерський цех. 6 листопада – випущений перший кг продукції.

Орендовано нове виробниче приміщення. Закуплено та встановлено газові печі «Мусон» і «Зіммер». Підприємство працює цілодобово у дві зміни. Розпочато реалізацію продукції оптовим покупцям. Відкрито та успішно працює власний оптовий магазин.

Придбано будівлю та обладнання для розширення виробництва. Освоєно власне виробництво начинок. Продуктивність підприємства – 1000 гк за зміну. В асортименті – 19 найменувань пісочного печива. Печиво «Орбіта» та «Колобок» з начинкою «Кокос» на довгі роки стали візитною карткою компанії та лідерами продажів.

Створено власну виробничу лабораторію. Розпочато виробництво глазурованих цукерок «Пташине молоко«Лукас», «Сатурн» і « Вінні-Пух».

Курс на автоматизацію виробництва. Придбано першу відсадочну машину «Evrodrop», введено в дію пакувальну лінію Flow-pack на ділянці виробництва цукерок.
Асортимент продукції поповнився новинками: печивом «Хвиля», «П’ятачок», «Чунга-Чанга», «Київське», «Кнопка», «Робін-Бобін»; цукерками «Веселка», «Рікі-Тікі», «Аркадія« Лукас », Крем-Брюле; кексами з начинками.
Створено  ділянку виробництва тортів. Перша продукція – торти «Вишневий рай», «Ананас», «Вкусняшка», «Кленовий лист», «Інтрига» отримали високу оцінку та визнання покупців.
З цього часу ТМ «Лукас» – безперечний лідер серед виробників тортів і законодавець кондитерської моди в Кременчуці.

Створено власне будівельно-монтажне управління, що має весь спектр ліцензій і сертифікатів, необхідних для виконання робіт.
Придбано територію, побудовано і введено в дію нові виробничі та адміністративні корпуси. Запущено виробництво на новій виробничій ділянці Компанії.
Встановлено 2 напівавтоматичні лінії «Джомбуліно» від компанії RONDO, продуктивністю до 4 т на добу.
Освоєно випуск листкових виробів «Вушка».
Дистриб’юторська мережа компанії переходить кордон України: у 2007 році ТМ «Лукас» виходить на ринок Молдови.
У Компанії розроблено та  впроваджено систему управління якістю ISO 9001: 2001.
Розширено структуру компанії: створено відділ регіонального розвитку, відділ транспортної та складської логістики та ін.
Відкрито два нових фірмових магазини «Лукас» та дитячий світ «Лукасик».

Система управління безпечністю харчових продуктів сертифікована на відповідність міжнародному стандарту ДСТУ ISO 22000: 2007
Проведено повне технічне переозброєння та реконструкцію виробництва №1.
Здано в експлуатацію цех № 3, площею більше 2000 м².
На другому виробничому майданчику встановлено нові сучасні автоматизовані лінії з виробництва цукерок зі збивним корпусом і ексклюзивна лінія RONDO з виробництва листкових виробів з начинками.
Організовано безтарне зберігання борошна на двох виробництвах, патоки та згущеного молока.
Освоєно власне виробництво кондитерської глазурі та начинок на натуральній фруктовій основі.

Асортимент виробів Компанії поповнився листковими виробами.
Компанія успішно вивела на ринок ексклюзивну продукцію, яка не має аналогів в Україні: вироби з листкового тіста «Грильяжні», «Джага-джага» та «Хрулик».
Приріст виробництва склав більше 80%.
Побудовано та введено в дію новий склад логістики. Вантажний автопарк Компанії налічує 56 одиниць власного вантажного автотранспорту.

Цукерка «Пташине молоко«Лукас »- абсолютний переможець програми« Знак якості» телеканалу« Інтер ».
Створено ділянку ексклюзивних кондитерських виробів.
Освоєно новітні технології. Компанія є одним з трьох підприємств в Україні, які мають ліцензійне італійське обладнання, що дозволяє створювати фототорти.
ТМ «Лукас» зміцнила присутність на українському ринку. Створено власні ексклюзивні команди з продажу продукції на території України.
Відкрито восьмий за рахунком фірмовий магазин «Лукас».

Побудовано і введено в експлуатацію сучасний логістик-центр Компанії, загальною площею близько 2000 квадратних метрів.
Встановлено та запущено автоматизовані лінії з виробництва круасанів і виробництва цукерок з грильяжним корпусом.
Відкрито Музей історії Компанії.
Створено власне бюро декларування митних вантажів і товарів. Компанія придбала статус митного брокера.
Збудовано та введено в експлуатацію сучасну адміністративну будівлю європейського рівня.
Відкриття 12 фірмових магазинів «Лукас» у Кременчуці, Комсомольську та Полтаві.
Відкриття бутиків-кафе «Слойка» від ТМ «Лукас».
Експорт продукції здійснюється в Грузію, Молдову, Туркменістан, Киргизстан, Румунію, країни Балтії.
На каналі «Київ ТБ» вийшла в ефір телепрограма, темою якої став процес виготовлення солодощів. У головній ролі – компанія «Лукас».

Участь у 45 міжнародної кондитерської виставці ISM, яка щороку проходить у Кельні (Німеччина).
Відкриття стели «СЛАВА ГЕРОЯМ», на якій встановлені меморіальні дошки пам’яті загиблим в зоні АТО співробітникам Компанії «Лукас».
Відкриття нового сучасного складу товарно – матеріальних цінностей.
Впроваджено новий проект «Станція нагрівання теплоносіїв», завдяки якому було досягнуто скорочення споживання електроенергії.
Розпочало свою роботу автокафе «Слойка».
Проведено перший етап модернізації виробництва, в ході якого встановлено дві пакувальні і глазуровочна машини.
На виставці Baby Fashion в Київському міжнародному виставковому центрі була представлена нова осінньо-зимова колекція від ТМ «Lukas-kids».
Група працівників ПП ВТК «Лукас» була покликана Кременчуцьким об’єднаним міським військовим комісаріатом для проходження військових навчальних зборів загону самооборони міста.
Відкриття оновленого адміністративно-побутового корпусу.
Першому спеціалізованому кондитерському магазину «Лукас» виповнилося 18 років.
Відкриття бургер-кафе “Круасон” у Кременчуці.
Фірмова роздрібна мережа компанії “Лукас” налічує 19 кондитерських магазинів “Лукас” в Кременчуці, Комсомольську, Потлаві та Миргороді, 3 кондитерських свіжої випічки та солодощів “Слойка”, а також 2 бургер-кафе “Круасон”

Створено власну ділянку з виготовлення обладнання.
На міжнародній кондитерської виставці ISM 2016 представлена ​​продукція Компанії, вироблена під ТМ нашого данського партнера. Урочисте відкриття банкет-холу LUKAS. 
У Горішніх Плавнях відкрився фірмовий магазин “Торти ТМ Lukas”. 
Сезон шкільних екскурсій на виробництві «Лукас». В гостях побували більше 2500 школярів. 
«Лукас» в Латвії на фестивалі Made in Ukraina. Компанія стала спонсором команди «Прозорий гонщик». 
За підтримки Компанії організований і успішно проведено дитячий патріотично православний табір «Духовна застава». 
Відкриття нового магазину Lukas-Kids. 
Чотири рекорди від ТМ Lukas на фестивалі «Солодкий Кременчук» в День міста.
Відкриття нового кондитерського магазину Lukas Sweets, гастропаба KRUASON і патріотичного фонтану. 
Відкриття дитячого центру «Духовна застава».
Розпочато ребрендинг упаковки ТМ Lukas

КРАЇНА СОЛОДОЩІВ- відбулося відкриття Кондитерського Дому Lukas Кременчук – першого об’єкта бренду LUKAS LAND. «Лукас» в Гуанчжоу (КНР) на 17-тій міжнародній виставці «IFE-2017». Кондитери – професіонали презентують нові смаки круасанів Lukas – “какао-крем-горіх” і “молочно-ванільна”. Відкриті нові фірмові магазини: в містах Кам’янське та Полтава. Відкрито нові країни для експорту продукції Lukas: Англія, Саудівська Аравія, Марокко, Німеччина, Казахстан.

Солодкі новинки: міні -батончік Cranberino, цукерка-привітання «Дай 5». Відкриваємо нові країни, продовжуємо розширять межі: Франція, Індія, Болгарія, Угорщина, Катар, Афганістан, Сирія, ОАЕ. Всього 42 країни світу. Якість і безпека продукції «Лукас» підтвердив міжнародний аудит FSSC 22000. Солодке відкриття – зустрічайте фірмові магазини «Lukas Sweets» в місті Суми і Дніпро. Міжнародний день торта в «Lukas Land».  Справжнє свято «День Сім’ї Лукас». 1400 осіб в тому числі 600 дітей взяли участь у грандіозному святі для співробітників «Лукас» та їх сімей на стадіоні «Кремінь». Лукас – Переможець в конкурсі «Кращі товари Полтавщини». Отримано звання «Кращий експортер року» міста. Увійшли в ТОП-8 експортерів України.

Участь у міжнародній виставці Foodex Japan 2019. Як результат, початок експортування продукції на ринки Японії.
Відкрита нова країна експорту — США.
Хрустка новинка виробництва — «Слайси».
Новий формат пакетування продукції.
Стартував соціальний проєкт «Допомагаймо разом з «Тузя».
«Вушка» отримали сертифікат «Кошер».
Нова цукерка «Мавка. Лісова пісня»
Установлений новий рекорд України від «Лукас» — цукерка «Тузя» вагою 587 кг.
20 років компанії «Лукас».
Відкриття нового фірмового магазину Lukas Sweets у місті Дніпро.
Нова цукерка LALAFA.

Участь у міжнародній виставці в Чикаго.
Участь у ювілейній виставці в Кельні.
Кондитерська компанія «Лукас» спонсор Національного Євробачення 2020.
Участь у виставці в Бразилії.
Відкриття нового фірмового магазину Lukas Sweets в Кременчуці.
Відкриття інтернет-магазину «Лукас».
Новинка — торт «Тірамісу».
Тона цукерок «Мавка» передана медикам Кременчука від Компанії «Лукас».
Підтвердження якості та безпеки продукції міжнародним аудитом FSSC 22000.
Новий смак Marmilike яблуко.
Відкрита нова країна для експорту — Китай.
Новинка — торт «Пташине молоко».
Новинка — Sharzan з родзинками.
Участь представників Компанії у місцевих виборах 2020.
Новинка — коробка цукерок «Кременчук. Улюблене місто» спільно з проєктом #МандруйУкраїною.
Новинка — «Пташине молоко» зі смаком кави.
Кондитерська компанія «Лукас» — спонсор проєкту «Резиденція Санти».
Кондитерська компанія «Лукас» — спонсор реаліті-шоу «Холостячка» 2020.
Новинка — батончик MEGA Sharzan.
Кондитерська компанія «Лукас» — спонсор триквелу «Скажене весілля».

Кондитерська компанія “Лукас” спонсор Зимової країни у Києві.
Кондитерська компанія “Лукас” спонсор “ПостШоу Холостяк 2020”.
Ребрендинг фірмових фур Sharzan.
Кондитерська компанія “Лукас” спонсор проєкту “Холостяк 2021”.
Відкрита нова країна для експорту – Норвегія.
Нові круасанчики – Kurasan.
Створення всебічного центру розвитку “Полум’я”. 
Кондитерська компанія “Лукас” спонсор проєкту “Холостячка 2021”.
SHARZAN спонсор показу шоу талантів “Україна має талант 2021”.
Нова цукерка “Kafetka”.
Власна книга «Рекорди «Лукас». Солодкі шедеври».
Ребрендинг фірмового упакування кондитерської компанії “Лукас”.
Кондитерська компанія “Лукас” спонсор проєкту Резиденція Санти 2021.
Світовий рекорд від “Лукас” – найбільша у світі грильяжна цукерка Sharzan (вага – 1 тонна, довжина – 2,01 метра, висота – 0,65 метра)
Кондитерська компанія “Лукас” спонсор “ПостШоу Холостячка 2021”

Нова цукерка Lulu
Російсько-українська війна:
Відкриття 2-х рахунків від ГО “Тут і зараз” для допомоги військовим підрозділам ЗСУ
Допомога тимчасово переміщеним особам в містах України
Передача техніки захисникам ЗСУ 
Продовольча допомога містянам Чернігова 
Зміна слогану компанії на: “Лукас, ми з України!”
Відкриття 11-го магазина Lukas Sweets у м. Олександрія.
Відкриття 12-го магазина Lukas Sweets у м. Кременчук.
Відкриття 13-го магазина Lukas Sweets у м. Горішні Плавні.
Солодка українізація: нова цукерка-оберіг Lukasia, патріотичний дизайн цукерки Sharzan, серія пряників “Віримо в Україну!”, тортики “Байрактар” і “Джавелін”.
Нова цукерка Lucky Злакі.
Кондитерська компанія “Лукас” вкотре підтвердила сертифікат Food Safety System Certification 22000.

КОМПАНІЯ

ВИРОБНИЦТВО І СТАНДАРТИ ЯКОСТІ

Приватне підприємство «Виробничо – торгова компанія «Лукас» працює відповідно до законодавчих та міжнародних вимог з безпечності харчових продуктів. У 2018 році компанія успішно пройшла сертифікаційний аудит італійської компанії та отримала сертифікат відповідності вимогам схеми FSSC 22000, в основі якої лежить принцип аналізу ризиків харчової безпеки і встановлення критичних точок контролю, що дозволяє забезпечити контроль продукції на всіх етапах виробництва.

Випічка і вся кондитерська продукція виготовляється на ексклюзивному високоякісному обладнанні всесвітньо відомої компанії RONDO (Швейцарія) та провідних українських виробників.

Ми ретельно дбаємо про якість та перевіряємо кожен технологічний етап, аби бути впевненими в якості, свіжості та безпечності солодощів.

ДОСЯГНЕННЯ КОМПАНІЇ

Приватне підприємство «Виробничо – торгова компанія «Лукас» не тільки дивує вас неймовірно смачними випічкою та солодощами, але і дбає про соціальну сферу. Компанія «Лукас»:

  • допомагає українській армії;
  • відремонтувала пологовий будинок при другій міській лікарні м. Кременчук. Тепер для майбутніх мам та новонароджених створені комфортні європейські умови, аби перші дні життя були максимально солодкими, спокійними, умиротвореними;
  • започаткувала соціальний проєкт «Допомагаємо разом з «Тузя». Так з кожного кілограму цукерок “Тузя” 10 копійок буде спрямовано на допомогу кременчуцьким безпритульним тваринам.

Приватне підприємство «Виробничо – торгова компанія «Лукас» прагне постійно дивувати наших споживачів. Тому за останні 10 років ми маємо 12 рекордів, внесених до української книги рекордів. Наша команда кондитерів випекла:

  • Найбільше печиво із листкового тіста “Вушко”. Ця печенинка аж у 180 разів більша за класичний варіант випічки. Маса рекордсмена — 1,54 кг;
  • 60 000 подарованих цукерок;
  • найбільша цукерка «Тузя» вагою 587 кг;
  • макет Ейфелевої вежі висотою 1 м 90 см із листкового тіста;
  • найбільший в Україні 3D торт “Солодкий Кременчук” із 6548 шарів, вагою 1147 кг для 10 000 кременчужан;
  • 5 дерев із цукерок;
  • мозаїка із цукерок діаметром 2 м 18 см;
  • найбільший в Україні торт –«наполеон» із неймовірною кількістю шарів — їх аж 11 520;
  • організували наймасштабніше міське чаювання.

У нас попереду чимало солодких та масштабних звершень. Тож смакуємо разом!

Книга рекордів "Лукас"

Щоб переглянути книгу, будь ласка, натисніть на зображення

РЕКОРДИ КОМПАНІЇ

Десять рекордів України за 18 років. І ми не збираємось на цьому зупинятися!

 

2012 рік – цього року на святкуванні дня Кременчука презентували святковий фототорт міста, який було занесено до книги рекордів України!

День міста Кременчук 2012!

 

 

 

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

 

 

 

 

 

 

2013 рік – в день міста Кременчук компанією «Лукас» було встановлено відразу три унікальних рекорди України:

Найбільший круасан. Круасан має довжину 70 см, а ширину – 35 см. Вага – 5 кг 500 г, і це майже в 160 разів перевищує розміри такого ж звичайного виробу.

День міста Кременчук 2013!

 

 

 

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

 

 

 

 

Найбільше печиво “Вушко”. В 180 разів перевищує розмір стандартного аналога. Довжина – 0,57 м, ширина – 0,31 м, вага – 1,54 кг.

День міста Кременчук 2013!

 

 

 

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

 

 

 

 

Ейфелева вежа, зроблена з листкового печива, висотою 1 м 90 см.

День міста Кременчук 2013!

 

 

 

 

 

 

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 рік – на святкуванні дня міста Кременчук було встановлено наступні рекорди:

Найбільший 3-D торт в Україні. Продегустувати торт, змогли більше ніж 10 000 Кременчужан. Розмір: 4×2 м. Вага: 1 147 кг. Кількість шарів тіста: 6 548 шт.

День міста Кременчук 2016!

 

 

 

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

 

 

 

 

 

Найбільша кількість шарів у торті «Наполеон «Лукас»(з цього ж торту). Загальна кількість куль: 11520. Кількість коржів: 45.

День міста Кременчук 2016!

 

 

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

 

 

 

 

 

 

Найбільша мозаїка з цукерок. Діаметр: 2 м 18 см.

День міста Кременчук 2016!

 

 

 

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

 

 

 

 

 

Унікальні «Дерева з цукерок»

День міста Кременчук 2016!

 

 

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

 

 

 

 

 

Найбільша кількість солодощів на загальноміському чаюванні. Такий рекорд було встановлено на загальноміському суботнику. За офіційною інформацією Ігоря Підчибія, суботник охопив 1523 кременчуцьких дворів. При цьому кременчужани висадили 1783 дерева, з’їли 7 тонн куліша і 4 т 100 кг солодощів, наданих ТМ Lukas.

загальноміський суботник в Кременчуці

 

 

 

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

 

 

 

 

 

2019 рік – До Дня міста та з нагоди 448-річниці Кременчука кондитерська компанія «Лукас» виготовила цукерку «Тузя» вагою 587 кілограмів.

До Дня міста та з нагоди 448-річниці Кременчука

Її параметри: довжина – 1800 мм; ширина – 700 мм; висота – 400 мм.

Детальніше про встановлення рекорду можна дізнатися тут

ВАКАНСІЇ

Компанія «Лукас» запрошує на роботу співробітників на виробництво.
Змінний графік роботи.
З питаннями щодо вакансій, звертайтесь особисто за адресоюю вул.Чкалова 186, або за номером телефона 067 5729015 до відділу по роботі з персоналом.

Начальник дільниці з ремонту та обслуговування обладнання

Обов’язки:

  • Здійснює керівництво виробничо-господарською діяльністю дільниці , забезпечує правильну експлуатацію міжремонтного обслуговування і планового ремонту обладнання;
  • Організовує і забезпечує виконання працівниками дільниці завдань з проведення планових та відновлювальних ремонтних робіт, а також технічного обслуговування закріпленого за дільницею обладнання відповідно до положень планово-попереджувального ремонту і вимогами нормативно-технічних документів на дільниці, впроваджує передові системи і методи ремонту;
  • Здійснює періодичні огляди працюючого обладнання, аналізує виявлені дефекти в їх роботі (технічний стан), бере участь в огляді обладнання, яке передається в ремонт і вводиться в експлуатацію після проведення ремонтних робіт;
  • Проводить оцінку технічного стану об’єктів ремонту, визначає необхідність виконання додаткових (позапланових) обсягів ремонтних робіт або виключення окремих робіт із планових обсягів ремонту;
  • Здійснює приймання і зберігання обладнання, а також матеріалів, запасних частин, інструменту, що застосовується при ремонті, контролює їх відповідність вимогам чинних норм, стандартів, технічних умов, правильне і економне витрачання (використання) під час виконання робіт;
  • Забезпечує підлеглий персонал необхідними матеріальними ресурсами, технічною документацією;
  • Систематично перевіряє стан обладнання і огороджень, правильність використання індивідуальних засобів захисту, контролює дотримання робітниками правил і інструкцій з охорони праці та пожежної безпеки.

Повинен знати:

  • Систему ремонтів та технологію проведення ремонтних робіт.
  • Передовий вітчизняний та зарубіжний досвід з технічного обслуговування та ремонту обладнання.
  • Порядок та методи планування ремонтних робіт.
  • Основи економіки, організації праці, виробництва та управління.

Умови роботи: П’ятиденний робочий графік. Заробітна плата 25 000 – 30 000 грн.

Вимоги: Досвід роботи — обов’язкова умова для розгляду резюме.

З питань роботи прохання звертатися до відділу по роботі з персоналом +380675729015.

 

Електромеханік засобів автоматики та приладів технологічного обладнання

Обов’язки, знання, навики:

Знання електрики, пневматики, механіки, гідравліки (по можливості);

Вміння читати ел. схеми;

Вміння читати креслення;

Вміння працювати з технічною документацією;

Виявляти дефекти під час експлуатації обладнання та усувати несправності у процесі проведення ремонту;

Проведення ремонтів обладнання, розбирання, збирання, монтаж, випробування механізмів, вузлів, агрегатів та машин;

Працювати з електровимірювальними приладами;

Працювати з ручним електроінструментом;

Працювати з ручним слюсарним інструментом;

Дотримуватись вимог нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної безпеки;

Умови роботи: Змінний робочий графік по 12 годин.  Заробітна плата 17 000 грн.

Вимоги: Досвід роботи — обов’язкова умова для розгляду резюме.

З питань роботи прохання звертатися до відділу по роботі з персоналом +380675729015.

 

Машиніст (кочегар) котельні

Умови роботи: Змінний робочий графік по 12 годин.  Заробітна плата 11 000 грн.

Вимоги: Досвід роботи з котлами на твердому паливі – з водогрійними котлами та котлами на високотемпературному маслі,

включення та виключення автоматичної апаратури живлення котлів.

Фізична витривалість (ручне завантаження пелет).

З питань роботи прохання звертатися до відділу по роботі з персоналом +380675729015.

 

Прибиральник території (тракторист)

Умови роботи: П’ятиденний робочий графік. Заробітна плата 10 000 грн.

Обов’язки, знання, навики:

Навички водіння трактора;

Наявність  водійських прав;

Прибирання території;

Сортування  вторинної сировини;

Догляд за газоном.

Фізична витривалість.

Монтажник будівельний

  • Умови роботи:  П’ятиденний робочій графік. Відрядна оплата праці.  Заробітна плата 15 000 – 18 000 грн.
    Вимоги:
  • Досвід роботи  у будівельній бригаді.
  • Висока працездатність, порядність, бажання навчатися.

 

ПРОВІДНИЙ ІНЖЕНЕР – ТЕХНОЛОГ

Обов’язки:

  • Контролює дотримання вимог технологічної документації та технологічної дисципліни персоналом виробництва.
  • Аналізує інформацію, отриману на різних етапах виробництва продукції, показники якості, що характеризують напівфабрикати, готову продукцію і вживає заходи щодо запобігання випуску продукції, що не відповідає встановленим вимогам.
  • Контролює підготовку технологічної документації на продукти.
  • Аналізує і проводить коригувальні дії по невідповідному готовому продукту, напівфабрикату, сировини на виробничих ділянках.
  • Аналізує звіти виробництва. – Розробляє заходи щодо зниження виробничого браку і втрат.
  • Організує тестування нової та альтернативної сировини.
  • Організує розробку та актуалізацію макетів етикеток та макети текстових блоків
  • Розробляє та узгоджує стандарти, до сфери діяльності підрозділу.
  • Розробляє та проводить реєстрацію проектів змін до нормативної документації на готову продукцію.
  • Визначає вимоги до якості сировини.
  • Визначає вимоги до умов виробництва напівфабрикатів та готової продукції.
  • Розробляє та актуалізує схеми руху персоналу, сировини, напівфабрикатів і готової продукції.

Вимоги: Досвід роботи технологом та профільна освіта – обов’язкова умова для розгляду резюме.

Умови: П’ятиденний робочий графік. Заробітна плата – 25 000 грн

 

З питань роботи прохання звертатися до відділу по роботі з персоналом +380675729015.

Будь ласка заповніть анкету або прикріпіть резюме, якщо воно є актуальним на сьогоднішній день