Компанія «Лукас» в черговий раз підтвердила сертифікат безпечності харчових продуктів FSSC 22000 (версія 5)!
Сертифікація Food Safety System Certification 22000 (FSSC 22000) – це відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000, технічної специфікації ISO / TS 22002-1 і додатковим вимогам FSSC 22000, це Європейське об’єднання виробників харчової продукції та напоїв, а також Глобальна ініціатива з безпечності харчових продуктів (GFSI).
Тож для Компанії «Лукас» основа харчової безпечності – це контроль усіх етапів виробництва, починаючи від вхідного контролю сировини, закінчуючи випуском готової продукції!
Наші досягнення, підтверджені експертами незалежної німецької компанії «TÜV Nord», дозволяють гарантувати гідну репутацію української Компанії «Лукас» на міжнародному ринку!
Нагадуємо, що продукція «Лукас» також пройшла перевірку незалежними фахівцями Центру сертифікації «Халяль» і була схвалена для вживання в їжу мусульманами всього світу!
Ми пишаємося нашими кондитерськими виробами та зобов’язуємося і надалі підтримувати високий рівень якості продукції TM LUKAS на постійній основі!
«Лукас» гарантує і підтверджує якість продукції
Друзі, пам’ятаєте ми збирали кришки для благодійної організації ...
2 лютого компанія Lukas взяла участь у щорічній конференції з ...