Кондитерська компанія “Лукас” вкотре підтвердила сертифікат безпеки харчових продуктів FSSC 22000.
Сертифікація Food Safety System Certification 22000 (FSSC 22000) – це відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000, технічної специфікації ISO / TS 22002-1 і додатковим вимогам FSSC 22000, це Європейське об’єднання виробників харчової продукції та напоїв, а також Глобальна ініціатива з безпечності харчових продуктів (GFSI).
Нагадаємо, що компанія “Лукас” з 2017 року успішно сертифікується та підтверджує високий рівень якості продукції відповідно до міжнародних стандартів.
“Сертифікація проводилася в онлайн режимі. Для нас це вперше. Ми звикли до “живого” формату. Зазвичай, аудит відбувався протягом 3-х днів. Комісія ходила по виробництвах, складах, брала навмання будь-яку продукцію з будь-якого ящика і на цій цукерці прослідковувалося все виробництво: від медичних книжок працівників, що в ту зміну здійснювали генеральне прибирання, до підтвердження протоколів безпеки незалежної лабораторії щодо якості сировини.
У зв’язку з ситуацією в країні цього року все відбувалось онлайн: відеоспілкування щодо нормативних документів та захист відповідності до міжнародних стандартів.
Проходження успішне!”, – звітується начальниця відділу технології і якості Вікторія Королецька.
Для компанії «Лукас» основа харчової безпеки – це контроль усіх етапів виробництва, починаючи від вхідного контролю сировини, закінчуючи випуском готової продукції.
™ Lukas не втомлюється підтверджувати найвищу якість своєї продукції не лише смаком, а й відповідними документами, щоб споживачі були впевнені в смаколиках, які купують.